estrenes

El desamor transatlàntic de Negrei3colors

Estrenem el nou clip de la banda mallorquina, «Història d'un perdedor»

Negrei3colors, de Mallorca a «Valensia»

| 17/06/2020 a les 12:30h

Negrei3Colors
Negrei3Colors
Des de Mallorca, amb una bona dosi de pop-folk i ambientació cinematogràfica, retorna Negrei3Colors amb un nou clip que avança el proper EP: "Història d'un perdedor". La banda ens transporta en el temps i en l'espai, enviant-nos a principis del s XX i fent-nos travessar l'Atlàntic, anar i tornar. Estrenem en prímicia aquesta nova peça i us en parlem.


La cançó relata la "Història d'un perdedor" que marxa d'Andratx a l'Havana per fer fortuna, com tants andritxolins van fer a a principis del segle XX per treballar en la recollida de l'esponja. I allà, com tantes cançons populars, havaneres i, fins i tot, temes contemporanis com "La Flaca" recullen, s'enamora perdudament d'una cubana. I el relat es transforma en la història d'un desamor transatlàntic que acaba per fer tornar al protagonista, capcot i desafortunat, a la seva Mallorca natal.

Al vídeo, com no podia ser d'altra manera, hi predominen el blanc i el negre, trencat pels propis músics i els seus instruments, vestits amb tons marronosos. Al fons, imatges en blanc i negre que il·lustren el tema, com si es tractés d'un cinema d'època amb el grup posant-hi la banda sonora en directe. L'audiovisual ha estat realitzat per la seva pròpia productora 3negres&1color.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, edrbalears, Negrei3Colors, videoclip, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.