estrenes

Escarràs explora l'«Illa de fusta» amb Roba Estesa

Estrenem el nou tema dels mallorquins en col·laboració amb la banda tarragonina

Vola ras amb Escarràs

| 23/06/2020 a les 12:30h

Escarràs
Escarràs | Arxiu del grup
"Illa de fusta" és el nou senzill d'Escarràs, que presenta després de llançar l'àlbum debut Vuit vents (autoeditat, 2020). En aquesta nova entrega, enregistrada a Alquimia Records amb Jordi Tugores, la banda mallorquina s'acompanya de la veu de Gemma Polo i el violí de Clàudia García-Albea, membres de la formació de Tarragona Roba Estesa. El senzill es publicarà aquest divendres 26, però avui l'avancem en exclusiva.


Aquesta nova sonoritat segueix la fórmula festiva de la música popular, vents i una melodia àgil. Les components de Roba Estesa aporten a la proposta frescor i força a la vegada, fet que converteix el duet de veus en una declaració d'intencions. El tema és un cant a la fragilitat, tant personal com col·lectiva, amb una lletra que parla de les desil·lusions i la precarietat, com a individus i com a territori, enfilada a través de metàfores: "Però m'esclata l'abril com un tro ple d'asfalt, no floreixen els camins a aquest país corcat".

Joan Garau ha estat l'artífex de l'audivosiual, combinant imatges d'arxiu dels anys seixanta amb d'altres actuals en què s'hi poden veure els músics tocant des de casa seva a causa de la situació de confinament. L'edició d'"Illa de fusta", juntament amb la darrera publicació de la banda, ha corregut a càrrec del segell de Produccions Blau. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Roba Estesa, edrbalears, Escarràs, Illa de fusta, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.