actualitat

Telerevetlla folk al CAT

Aires del Montseny, La Portàtil.FM i l'Orquestrina Trama animaran la revetlla a través de les pantalles

| 23/06/2020 a les 10:30h

Concert al CAT
Concert al CAT | Arxiu Tradicionàrius
Donades les circumstàncies, el Centre Artesà Tradicionàrius, l'Institut de Cultura de Barcelona i la Xarxa de les Cases de la Festa proposen una revetlla de Sant Joan alternativa i en digital. Aires del Montseny, La Portàtil.FM i l'Orquestrina Trama actuaran a través del nou canal de YouTube del Tradicionàrius.

La telerevetlla començarà aquest dimarts 23 de juny a partir de les 22 h, i es podrà seguir tant pel canal de YouTube del Tradicionàrius com pel de Cultura Popular de Barcelona. A més del ball folk que oferiran els tres grups, prèviament els Diables de La Vella de Gràcia, La Malèfica del Coll i La Diabòlica de Gràcia posaran l’apunt de foc a la vetllada amb la percussió del grup resident al CAT, Kabum. La presentació anirà a càrrec d’Ivan Caro, músic i activista del món de la cultura popular.

El CAT s’estrenarà a YouTube amb aquesta acció compartida amb les Cases de la Festa de Barcelona i la gran quantitat de grups i colles de cultura popular associades, que es retransmetrà en streaming. El directe s’ha enregistrat a l’auditori del CAT prèviament i seguint totes les mesures sanitàries. Aquí en podeu fer un tastet:

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, en línia, concert, CAT, Centre Artesà Tradicionàrius, Tradicionàrius, Sant Joan, actualitat, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.