estrena

Dani Maneja, des d'un «3r 2a» fins al sol

Estrenem 'Surt el sol', el doble senzill que l'autor ha configurat durant aquests mesos de confinament

| 25/06/2020 a les 11:15h

Dani Maneja
Dani Maneja | Arxiu de l'artista
Després d'un any del debut en solitari amb l'àlbum Ànima (Crea Music, 2018), Dani Maneja factura un nou EP de dues cançons inèdites que han nascut durant el confinament. "Surt el sol" és el títol que denomina aquest doble senzill, un nom que li va com anell al dit per agrupar dues melodies que veuen la llum després d'haver-se confeccionat entre les quatre parets en què ens trobàvem tots fa tan sols unes setmanes. El duet de cançons es publicarà demà 26 de juny a les plataformes digitals, però avui ja es poden escoltar en exclusiva a enderrock.cat. 

 

"Surt el sol" és el tema que obre el nou EP de Dani Maneja, una melodia indie-pop que no s'allunya de la sonoritat que ja coneixíem del cantautor. Aquesta vegada usada per cantar-nos sobre les reflexions que han provocat aquests darrers mesos d'excepcionalitat, de replantejar-nos la forma de viure i de tenir l'oportunitat per parar i pensar. 

Per la seva banda, "3r 2a" segueix l'anterior melodia situant l'oient en una atmosfera més calmada que pretén reviure el record d'una balada, d'un "lloc de pau" enyorat que no s'esborra, "un lloc segur" que, en aquest cas, és un tercer segona convertit en cançó. El músic s'acompanya d'una melodia íntima a la guitarra i cantant a cau d'orella s'acomiada d'aquest nou petit compendi musical. 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Dani Maneja, Surt el sol, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.