estrenes

Erikotropiko canta el llegat de l'avi

Erik Sanchez emprèn el camí en solitari amb «Espurna»

Estrenem el nou clip del músic, acompanyat de la cantautora empordanesa Maria Ukuphila

| 26/06/2020 a les 10:30h

Erikotropiko i Maria Ukuphila
Erikotropiko i Maria Ukuphila
Amb el sobrenom d'Erikotropiko, Erik Sanchez -membre del grup El Cigarrito de Después-, enceta el camí en solitari com a cantautor. Avui n'estrenem una de les primeres senyes, concebuda durant el confinament i que arriba acompanyada d'un videoclip: "Espurna". Com a companya de viatge per a aquest tema, el músic compta amb la cantautora empordanesa Maria Ukuphila, que hi posa veu i ànima.


"Espurna" narra les ensenyances que podem aprendre de la nostra gent gran i el llegat d'històries, consells i experiència que ens deixen. "No dubtis de la saviesa d’un avi, camina desperta amb el cor a la mà", canten Erikotropiko i Ukuphila. Tot plegat, explicat amb un deix de nostàlgia que s'escola entre els versos de la cançó: "Hi trobaràs la nostàlgia d’un conte, tendresa de quan érem petits, l’olor de fusta cremada, records de la foguera que un dia ens va escalfar", canta el músic amb la segona veu de l'empordanesa.

Mantenint els aires i sons rumbers amb què Erikotropiko ha crescut musicalment amb la banda El Cigarrito de Después i que li'n nodreixen les influències -d'artistes com Juanito Makandé o Migue Benítez (Los Delincuentes)-, el músic fa un pas més enllà i incorpora sonoritats també d'altres estils com l'havanera, la velada o una suau electrònica.

L'audiovisual, dirigit per Jan Beltran, combina la història d'un avi que ensenya a pescar un infant -interpretats per Agustí Bachs Dalí i Dani Garcia Cabo- amb imatges dels dos músics cantant, acompanyats per la banda o ballant entre amics.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, estrenes, Maria Ukuphila, actualitat, El Cigarrito de después, Erikotropiko, Espurna, videoclip

COMENTARIS

Perfecte

Anònim, 29/06/2020 a les 10:14

M'emocionat molt canço molt bonica,entrenyiaple i molt ben interpretada. FELICITATS

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.