estrena

Mo Beim vol votar el rei

La banda manacorina liderada pels germans Joan Adrià i Roger Pistola descobreix la sàtira «Oh rei meu, si pogués te votaria», el primer senzill del proper àlbum

| 30/06/2020 a les 11:00h

Mo Beim
Mo Beim | Arxiu de l'artista
Mo Beim és un quartet manacorí comandat pels germans Pistola amb l'acompanyament dels també músics i germans Daniel i Natàlia Gómez. Avui, després de sis anys d'haver presentat el debut discogràfic, Mo Beim descobreix el primer avançament del segon àlbum d'estudi. "Oh rei meu, si pogués te votaria" s'inclourà al disc !! (Autoeditat, 2020), juntament amb deu temes inèdits més. Escoltem com sona en exclusiva a enderrock.cat. 




El títol del senzill parla per ell sol. "Oh rei meu, si pogués te votaria" és una sàtira al rei emèrit Joan Carles I d'Espanya, el més trempat de la corona espanyola. La lletra és un encadenament d'ironies i sàtires que tot fent mofa de la figura en qüestió, va filant una cançó despreocupada i audaç: "Ets es millor per governar, si pogués te votaria". Com la resta de temes que formaran part d'aquesta segona entrega de Mo Beim, aquest primer senzill ha estat compost, gravat i masteritzat per Roger Pistola, amb l'afegitó de les bateries del també illenc Jorra Santiago.  

El segon capítol de Mo Beim sembla seguir la línia sonora de la primera entrega, però sobretot, els defineix el seu carisma i les ganes d'acabar amb l'apatia per riure's de tot. El duet dels germans Pistola ha confeccionat les cançons entre sobretaules familiars i a trompicons, ha anat sortint el que finalment serà un llarga durada per a la discografia de la banda de Manacor. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, estrenes, Roger Pistola, edrbalears, Mo Beim, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.