videoclips

Una quinzena d'artistes homenatgen Pau Donés versionant «Grita»

La Pegatina, Suu, Carlos Sadness i Arnau Griso versionen «Grita» amb altres músics de l'Estat, com Roi Méndez, Bely Besarte o Rayden

La iniciativa homenatja i s'acomiada de Pau Donés, líder de Jarabe de Palo, mort a principis de mes

​Mor Pau Donés, líder i ànima de Jarabe de Palo

| 30/06/2020 a les 12:00h

Quinze artistes canten «Grita»
Quinze artistes canten «Grita»
El nou de juny descobríem que una de les figures catalanes cabdals del rock estatal, Pau Donés, ens deixava per culpa del càncer. Durant les dècades de trajectòria capitanejant Jarabe de Palo va compondre i publicar temes tan emblemàtics com "La flaca", "El lado oscuro", "Bonito", "Depende" o "Grita".

I és precisament aquesta darrera, inclosa a l'àlbum La flaca (Warner Music, 1996), l'escollida per homenatjar-lo. Així, s'han ajuntat una quinzena d'artistes d'arreu de l'Estat, com La Pegatina, Suu, Arnau Griso, Carlos Sadness, Bely Basarte, Rayden, Roi Méndez, Álvaro Soler, El Funambulista o Efecto Pasillo, entre d'altres, per cantar "Grita" i així acomiadar-se de Donés.

"Avui ens ajuntem amb aquests grans amics per cridar en homenatge a Pau Donés i Jarabe de Palo. No és un comiat perquè sempre estarà viu en les cançons que tots i totes seguirem cantant. Seguirem cridant", publicava a les xarxes, juntament amb el vídeo, La Pegatina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de La Pegatina (@lapegatina) el

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, actualitat, Jarabe de Palo, La Pegatina, Suu, Carlos Sadness, Arnau Griso

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.