festivals

Arrenca el Festival Grec amb una vintena de concerts

La primera actuació del cicle serà aquest vespre amb Carlos Sarduy & The Groove Messengers a la sala Jamboree

Pel festival hi passaran artistes com Manel, Judit Neddermann, Mayte Martín, Els Amics de les Arts, Stay Homas o Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida, entre d'altres

La guia definitiva dels festivals d'estiu

| 30/06/2020 a les 18:00h

Teatre Grec
Teatre Grec | Xavier Mercadé
El Festival Grec obre les portes enguany adaptat a les circumstàncies en què ens ha deixat la COVID-19. Avui s'inagura el cicle amb Carlos Sarduy & The Groove Messengers al Jamboree, que actuarà tota la setmana, fins dissabte amb dos passis al dia, a les 20h i a les 22h.

El festival enguany aposta pel talent local i estableix tres seccions diferents: 'Grec Festival', 'Grec en obert' i 'De Grec en Grec'. Dins de la primera, i amb el Teatre Grec com a escenari principal, hi actuaran grups i artistes com Manel (07/07), Judit Neddermann (22/07), Mayte Martín (23/07), Suu (24/07), El Petit de Cal Eril (26/07), Els Amics de les Arts (29/07) o Stay Homas (30/07 i 31-07), entre d'altres, a més de l'actuació per a públic familiar de El Pot Petit (11/07).


Altres escenaris
L'edició d'enguany comptarà amb diferents escenaris, a més del Teatre Grec. Un d'ells és la sala Jamboree del centre de Barcelona, que portarà artistes com Clarence Bekker Band (2/07 - 30/7). També programarà concerts al Teatre Lliure de Montjuïc, amb Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida (27/07 i 28/07), a la Pedrera - Casa Milà, amb Nico Roig (28/07 - 30 /07) i al Palau de la Música amb la formació Vespres d’Arnadí amb Xavier Sabata i Núria Rial (8/07) o Meravellós Mahler!.

Grec en línia
D'altra banda, la secció 'Grec en obert' combina actuacions presencials i en línia. Així, el públic podrà conèixer artistes de l'escena llatinoamericana que no poden assistir de manera presencial al festival, com Daniel Veronese o Alice Ripoll, escoltar podcasts, veure peces teatrals reconvertides a l'audiovisual o, fins i tot, fer un itinerari per la ciutat amb una audioguia.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Festival Grec, Grec, Grec 2020, festivals d'estiu, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.