festivals

Sant Cugat inaugura el festival de folk Pati Plah

El pati santcugatenc acull concerts tot el juliol, de dijous a diumenge, amb presència destacada del folk

Entre els artistes que passaran per cicle hi ha Clàudia Cabero, Carles Belda, La Companyia MINIMíssimA i Arnau Obiols, entre d'altres

La guia definitiva dels festivals d'estiu

| 01/07/2020 a les 10:30h

La Companyia MINIMíssimA
La Companyia MINIMíssimA | Juan Miguel Morales
A Sant Cugat tenen un pati... i no dubtaran a utilitzar-lo. Aquest juliol han engegat el festival Pati Plah, un cicle solidari que cada setmana, de dijous a diumenge, oferirà propostes artístiques per gaudir des del pati, des dels balcons o en streaming. I atenció al cartell, perquè la música d'arrel és la protagonista.

Amb ganes de donar un cop de mà al món de la cultura i als afectats per la Covid-19, en el festival Pati Plah, impulsat pel treballador cultural santcugatenc Quim Pla, hi haurà preus assequibles que es destinaran íntegrament a l'artista i a un projecte d'ajut als afectats per la pandèmia. I atenció, perquè el cartell fa més que patxoca, fa impressió: passaran pel pati el duo format per Pau Benítez i Pau Vinyoles Estem En Paus (2 de juliol), l'acordionista Carles Belda recreant les Històries naturals de Joan Perucho (3 de juliol), Çinçombrero (4 de juliol), Marc Serrats acompanyant l'acordionista Guida Sellarès (5 de juliol), la cantant i guanyadora del Concurs Sons 2018 Clàudia Cabero (10 de juliol), el cantant valencià Miquel Gil (11 de juliol), el duo Dos pardalets format per Carles Belda i Marc Serrats,(12 de juliol), el cantautor folk terrassenc Joan Boada amb el projecte Bandulimejant (16 de juliol), Ed Tulipa (17 de juliol), el Marcel Casellas Trio (18 de juliol), el guanyador del Concurs Sons 2019 La Companyia MINIMíssimA (19 de juliol), el cantautor rumber Marcel Marimon (23 de juliol), continuació familiar amb el Doctor Diatònic Francesc Marimon i Cèlia Marimon oferint un concert de sardanes per acordió (24 de juliol), el duet de cambra d'arrel i guanyadors del Concurs Sons 2016 Criatures (25 de juliol), el duo format pel músic Sergi Caros i el poeta David Caño (26 de juliol), el grup teatral Les Xandrines (29 de juliol), el percussionista pirinenc Arnau Obiols (30 de juliol), el grup de la cantant Oyuna Baturova (31 de juliol), el graller i clarinetista Manu Sabaté amb el pianista Carles Marigó (1 d'agost), i, per rematar el cartellàs, el cantaor de Sant Cugat Pere Martínez (2 d'agost).

Hi haurà entre 20 i 40 localitats disponibles per concert segons es facin un o dos passis (el primer es fa a les 19 h i, en cas que hi hagi més demanda, un segon a les 21 h). Els interessats poden reservar cadira en aquest enllaç. També hi ha activat un grup de WhatsApp unidireccional que va informant de l'evolució del cicle, que s'adequarà en tot moment a les mesures sanitàries pertinents.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, festivals d'estiu, Sant Cugat, folk, Clàudia Cabero, Carles Belda, La Companyia Minimíssima, Arnau Obiols, Pati Plah

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.