Actualitat

Montañez, en concurs a Bielorússia

La cançó «Minsk» interessa als mitjans de la capital bielorussa

Ha estat seleccionada a la categoria de cançó d'autor a un concurs

| 01/07/2020 a les 17:00h

Montañez
Montañez | Arxiu
Fa uns dies us explicàvem que la cançó “Sol solet” havia estat versionada per diferents artistes russos. Avui, viatgem fins a la veïna Bielorússia per referenciar que una cançó de Montañez ha estat seleccionada en un concurs a la categoria cançó d'autor. Es tracta de la peça “Minsk”, una de les tres que dona títol al seu darrer treball, Minsk · Praga · Budapest (Satélite K, 2020).

El cantant explica que se’n va assabentar perquè el van etiquetar a Instagram i que desconeix la dimensió del concurs. La cançó es va poder votar a través de la story d’Instagram durant 24 hores i en aquests moments encara no ha sortit publicat si Montañez s’ha classificat o no. El concurs es diu Konkurs Best Cover i està patrocinat per Sennheiser Rússia i Minsk Music. "Minsk" és l'única cançó seleccionada que no està cantada en rus.
 

Captura d'Instagram del Konkurs Best Cover


No és la primera vegada que els habitants de Bielorússia tenen coneixement de l’obra de Montañez. Fa uns mesos, quan va aparèixer el disc, la televisió del país li va fer un reportatge per saber per quin motiu havia dedicat una cançó a la capital de Bielorússia.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Minsk, Bielorússia, Montañez, Rússia

COMENTARIS

Musica independent de veritat

Josep vilajoliu, 01/07/2020 a les 18:51

Jordi, et reconeixen mes fora de catalunya que els programadors (incloent tv3 que te sempre els mateixos musics "enchufats"...com si estiguessin en nomina) d,aqui. Clar, no llepes culs!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.