estrenes

JuaNaMaN Saï Saï canta al Sound System

El músic valencià alimenta el seu projecte en solitari amb el nou senzill «Love inna di Area»

Joana Fornós: «Si no tens referents femenins et qüestiones si aquest és el teu lloc»

| 02/07/2020 a les 12:30h

JuaNaMaN Saï Saï
JuaNaMaN Saï Saï | Arxiu de l'artista
JuaNaMaN Saï Saï és l'àlter ego de Juan Fèlix, el músic valencià que encapçala la banda de reggae Saï Saï, i també exmembre de formacions com Arròs Caldós o To The Kada. Actualment, JuaNaMaN fa créixer el projecte en solitari que va engegar ara fa quatre anys amb el disc Today (Autoeditat, 2016). Després de dos àlbums i quatre anys, l'autor continua creant i consolidant-se i presenta el nou senzill "Love inna di Area" amb Chalart 58, editat per Panchita Records. Te'l presentem en exclusiva.


"Love inna di Area" és una cançó dedicada al gènere Sound System. En aquest nou tema l'artista deixa enrere la temàtica social reivindicativa per cantar a la música, una oda al gènere musical i a la cultura en què se sent identificat. Com bé diu el seu nom, el Sound System és un sistema de so que combina diversos sons a través de discjòqueis i enginyers de so, que treballen conjuntament per aconseguir una atmosfera sonora potent i amb moltes opcions. És una tècnica que ve de Jamaica, és per això que sovint va agafada de la mà del reggae.

Per a JuaNaMaN Saï Saï, el Sound System és capaç de crear espais d'amor, lliures d'amenaça i on el temps passa lentament. Un ambient per estimar-se, ballar i simplement gaudir de la vida al ritme del que passa a l'escenari. "És un ambient més conscient, sense violència, sense gent de mala ment", canta Fèlix. El tema apareix acompanyat d'un videolyric a càrrec de Elephant Visual. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videolyric, Sound System, Juanaman Saï Saï, Saï Saï, reggae, Love inna di Area, EDRValencià, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.