actualitat

'El camerino d'Escena 25', el nou programa cultural

ICEC i iCat creen plegats un programa a YouTube per trencar la barrera entre artistes i seguidors

Avui s'ha presentat la primera emissió amb Miki Núñez com a convidat

Miquel Curanta: «La cultura no s'ha de reinventar per sobreviure»

| 02/07/2020 a les 17:15h

Miki Núñez a El Camerino d'Escena 25
Miki Núñez a El Camerino d'Escena 25
L'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i l'iCat inauguren avui un nou programa d'actualitat cultural a YouTube. Amb 15 minuts per capítol, la iniciativa pretén trencar la barrera entre artistes i espectadors i descobrir l'entrellat de l'escena artística catalana. Així, cada dijous convidaran un jove creador, començant per Miki Núñez, que protagonitza aquesta primera emissió.

El programa es publicarà setmanalment als canals de YouTube d'Escena 25 i d'iCat. La proposta neix per crear un canal que apropi els joves al món artístic de casa nostra, especialment en la situació que ens trobem després de l'esclat de la pandèmia. "Amb ‘El Camerino d’Escena 25’ volem obrir la porta del darrere de la cultura perquè sabem que allà és on passen les coses interessants de veritat", explica el presentador i responsable de la idea original del programa, Pau Barberà.

Les properes setmanes, el programa seguirà rebent artistes de primer nivell del panorama català, com l'actriu Mireia Oriol, protagonista de la sèrie de TV3 "Les de l'hoquei", o Paula Jornet (Pavvla), actriu i música guanyadora d'un Premi Butaca a millor música original per l'obra "La importància de ser Frank".

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, ICEC, iCat, Escena 25, El camerino d'Escena 25, Pau Barberà, Miki Núñez, Pavvla, YouTube, Actualitat, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.