actualitat

L'estiu 2020 no tindrà Bioritme

El festival de Vilanova de Sau anuncia l'ajornament definitiu de l'edició al 2021

Les entrades adquirides per a l'edició cancel·lada serviran per a l'any vinent

| 06/07/2020 a les 13:00h

Bioritme 2019
Bioritme 2019 | Arxiu del festival
Aquest cap de setmana el festival Bioritme anunciava oficialment l'ajornament de l'edició d'enguany fins a l'agost del 2021. Finalment, aquest estiu no hi haurà concerts a tocar del Pantà de Sau, però l'organització assegura que el cartell previst per enguany es mantindrà en la seva majoria per a l'edició de l'any que ve, prevista pels dies 26, 27, 28 i 29 d'agost. 

L'equip del Bioritme ha estat treballant fins l'últim moment per intentar salvar l'edició d'enguany, esperant a tenir totes les directrius definides per encarar la nova situació de desconfinament. Tanmateix, aquest cap de setmana ha confirmat que, a causa de les restriccions derivades de la covid-19, no és viable celebrar un esdeveniment amb les seves característiques. "Són moments encara per prioritzar la salut de totes: dels assistents, del staff, artistes, tècnics, i tota la població." Conclouen en el comunicat oficial.

Pel que fa al cartell del 2021, l'organització assegura que mantindrà la programació prevista per aquest any, amb noms com Tribade, Oques Grasses, Ciudad Jara, Jazzwoman, Koers, Queralt Lahoz o The Sey Sisters, entre d'altres, així com el 30% del cartell que encara estava per anunciar. 


Les entrades adquirides per a l'edició cancel·lada serviran per a la del 2021, però també obren la possibilitat de retornar-les enviant un mail a marketing[@]bioritmefestival.org fins al proper 17 de juliol. A més, l'associació s'adreça als seus seguidors amb l'objectiu de conscienciar sobre les dificultats econòmiques que tots aquests canvis suposen per al món dels festivals. Sobretot, com és el seu cas, a una proposta autogestionada, ecològica i amb compromís ètic i social, uns requisits que alhora comporten més restriccions per obtenir patrocinadors externs que facilitin la viabilitat econòmica del projecte. 

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Bioritme, Vilanova de Sau, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.