estrenes

La millor versió de Pol Ferrés

El jove cantautor olotí debuta amb el senzill «La mejor versión de ti»

| 09/07/2020 a les 11:00h

Pol Ferrés
Pol Ferrés | Tim Oliver
Pol Ferrés havia format part de bandes com Tres en Punt o el duet TheBlondeMa & Ferrés, que li van permetre endinsar-se en el món musical i conèixer la seva part més creativa. Poc després, Ferrés debuta com a cantautor en solitari amb el senzill "La mejor versión de ti", una oda a l'autenticitat que l'artista publica com a carta de presentació del que serà el nou projecte musical. 


Aquesta primera pista del jove cantautor, cantada en llengua castellana, beu d'influències de la música que actualment està omplint els escenaris del territori a nivell festiu. Nil Moliner o Arnau Griso són algunes de les influències de l'emergent Pol Ferrés, que assegura que les seves cançons són "de tu a tu", amb un caràcter de festivitat i que parlen de "situacions properes, que passen a tothom". 

En concret, aquest tema tracta precisament de treure la millor versió de nosaltres mateixos: aquesta versió que mostra sempre un somriure i que pot ballar sota les estrelles, perquè aquestes 'deixin de ser amigues de la soledat', canta Ferrés. I de fet, ballant és com el músic es mou entre l'estudi i un paratge natural en el clip dirigit per Tim Oliver Gomperts i editat per Andreu Nebot.

La cançó ha estat produïda a quatre mans entre el mateix Pol Ferrés i el productor Miguel Zamarripa, del qual ha rebut també mentoria a nivell estructural i artístic pel desenvolupament compositiu del primer senzill. A més, Pol Ferrés forma part del programa Music Mentoring que promou, entre altres, el mateix Zamarripa. L'entitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i té com a objectiu acompanyar les noves generacions musicals en l'entrada a la indústria. Aquest estiu, se'l podrà veure actuant al Festival Idílic d'Olot, la Santa Market o la Carpa de Banyoles, entre altres. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, estrenes, videoclip, Pol Ferrés

COMENTARIS

Bonics paisatjes de La Garrotxa

Anònim, 09/07/2020 a les 17:14

Al menys m'ho sembla, preciosos paisatjes!!

El millor

TONI PAVELESCU , 09/07/2020 a les 23:48

Ets el millor

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.