sona9

El Sona9 d'iCat repassa les novetats musicals del desconfinament

L'espai radiofònic serà dedicat als avançaments musicals que hi ha hagut els darrers dies d'artistes i bandes que estan a punt de descobrir nous àlbums

S'hi estrenarà en exclusiva el nou EP del quartet mallorquí Cabot

El programa s'emet cada diumenge a les 10 de la nit

El palmarès dels II Premis Enderrock de la Música Balear

| 11/07/2020 a les 14:00h

Cabot
Cabot | Arxiu del grup
L'espai radiofònic conduït per Lluís Gendrau segueix amb la represa del programa després del confinament. Aquest diumenge 12 de juliol, el Sona9 dedicarà el programa a repassar les novetats discogràfiques que s'han vist interrompudes per la pandèmia. Hi ha diversos grups que han ajornat llançaments, d'altres que els va atrapar just al moment d'arrrencada. 

Els Amics de les ArtsBuhos, Ginestà o Lavanda són algunes bandes que han reprès la tornada als escenaris amb avançaments dels seus propers treballs i que sonaran el vespre de diumenge al programa emès per iCat, juntament amb una altra quinzena de cançons d'artistes que estan preparant nous títols.

"Tant de bo mai hagi de posar-me jersei" del quintet Trau, "Autonomia per principants" de la jove promesa Maria Jaume, "Temps de no" dels osonencs Junco y Mimbre, "Som" de la debutant Sara Roy, entre altres, són les melodies que ompliran el programa Sona9 de demà. A més, el programa estrenarà en exclusiva el nou EP de la banda mallorquina Cabot, segon finalista del Sona9 2018. 

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, iCat, Sona9, actutalitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.