festivals

El Festival Vibra arrenca a Manresa aquest cap de setmana

El cicle de concerts a l'aire lliure acollirà més d'una desena d'actuacions entre el 10 de juliol i l'1 d'agost

Sopa de Cabra, Miki Nuñez, Roba Estesa, Els Pets o Doctor Prats pujaran a l'escenari del Pati del Palau firal de Manresa

| 10/07/2020 a les 19:00h

Miki Núñez
Miki Núñez | Pau López
El Festival Vibra engega avui la nova edició, que s'allargarà fins el primer cap de setmana d'agost. Enguany, el certamen ha adaptat les seves condicions a les mesures sanitàries i de seguretat pertinents i és per això que celebra una edició de petit format. Vibra és un cicle de concerts a l'aire lliure organitzat conjuntament entre l'Ajuntament de Manresa i Cases de la Música, i aquest estiu 2020 acollirà més d'una desena d'actuacions al Pati del Palau Firal de Manresa. 

El cartell compta amb una programació de luxe i per a tots els públics, passant per noms com Manel, Roba Estesa, Doctor PratsMiki Núñez, entre molts altres. Aquest últim, conegut pel seu pas al programa Operación Triunfo, serà l'encarregat d'encetar el festival avui a les 20 h del vespre, juntament amb l'actuació de la cantautora manresana Sara Roy, una de les promeses dels darrers mesos, que ja ha presentat algun senzill com "Som", que inclourà en el seu àlbum debut.


L'endemà, dissabte 11 de juliol, pujaran a l'escenari del Pati del Palau Firal el quartet més esperat, Manel, presentant el seu darrer àlbum Per la bona gent (Ceràmiques Guzman, 2019)just deprés de l'actuació del també quartet Arlet, que tocaran a casa.

El segon cap de setmana de Vibra començarà amb l'espectacle musical més festiu a càrrec del grup Di-versiones, també a dos quarts de 9 del vespre. El dissabte, el cicle seguirà amb la doble actuació de Seikos i a continuació, Doctor Prats, el grup de fusió terrassenc que destaca pel seu directe enèrgic, festiu i original. 


Els Pets pujaran a Manresa des de Constantí per fer ballar l'ànima de tothom qui assisteixi al festival Vibra el divendres 24 de juliol, Hi tocaran cançons del seu darrer àlbum Som (RGB Suports, 2018), així com algunes de les més estimades de la banda, fent un repàs per la seva trajectòria. L'endemà trepitjarà fort l'escenari el duet Bluebell, de Manresa, que presentarà el seu àlbum debut Face Uncovered (Autoeditat, 2020), i més tard, Roba Estesa serà la banda encarregada d'acabar la nit de la forma més festiva. 

Per rematar el cicle de concerts d'enguany, el dissabte 1 d'agost es podrà gaudir de l'actuació de Sopa de Cabra, que ha tornat als escenaris després d'uns anys de silenci musical. Els gironins tindran l'honor de tancar el festival amb cançons com "Camins", "El far del Sud" o "L'Empordà". 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals d'estiu, Cases de la Música, Stroika, Sopa de cabra, Manel, Els Pets, Sara Roy, Miki Nuñez, Manresa, Vibra Festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.