estrena

Muyayo Rif i Maruja Limón canten a la bona vida

Estrenem el primer avançament dels de Cornellà de Llobregat, «Reinventarse y vivir», que compta amb la col·laboració de dues integrants de Maruja Limón

| 15/07/2020 a les 13:30h

Muyayo Rif i Maruja Limón
Muyayo Rif i Maruja Limón | Clip 'Reinventarse y vivir'
Muyayo Rif mostra la primera escletxa del treball que anirà descobrint en els propers mesos, amb previsió de publicar-se íntegre a finals d'any. La senya és "Reinventarse y vivir", un tema inèdit que la formació de Cornellà de Llobregat enfila juntament amb Maruja Limón. Fruit de la complicitat que va sorgir entre amdbues bandes, que van coincidir amb les gires corresponents el passat 2019, neix una cançó optimista que pretén ser una recepta per combatre el silenci que aquest estiu han deixat els grans escenaris. te la presentem en exclusiva.


"Reinventarse y vivir" és un nou repte per a la banda cornallanenca, que fins ara s'havia mogut entre estils musicals com l'ska, el reggae o el latin rock, però que aquesta vegada es deixa portar per l'essència llatina de les companyes de Maruja Limón. A més, el tema arriba acompanyat d'un clip rodat a Sant Feliu de Llobregat en una simbiosi entre melodia flamenca, rumba i la coregrafia que dansen les ballarines Andrea Fernández i Mar Gómez. Tot plegat en un ambient vitalista i tropical propi de les dues formacions que connecten per fer ballar la cançó. 

Muyayo Rif hauria estat presentant ara el seu darrer EP On Air (Calaverita Records, 2019) per escenaris europeus, si tot hagués seguit la inèrcia esperada per aquest 2020. Tanmateix, no ha pogut encarar gran part de la gira prevista i és per això que ha decidit avançar alguna de les noves peces per seguir compartint música i enalairar els ànims. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Muyayo Rif, Maruja Limón, estrenes, Reinventarse y vivir, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.