festivals

Haurem d'esperar un any per veure sortir el sol al Canet Rock

El festival anul·la l'edició d'enguany i presenta ja el cartell per la de l'any vinent

El 3 de juliol de 2021 passaran per Canet músics com Zoo, Oques Grasses, Ciudad Jara, Miki Núñez, Stay Homas o Suu, entre d'altres

Gemma Recoder: «No farem un Canet Rock on la gent no es pugui tocar»

| 15/07/2020 a les 10:00h

Canet Rock
Canet Rock | Àlex Carmona
El Canet Rock s'havia de celebrar, en un primer moment, avui mateix. No obstant això, l'esclat de la Covid-19, que va enganxar el festival amb totes les entrades ja exhaurides, va obligar a l'organització a posposar la celebració de l'edició d'enguany pel 3 d'octubre. Però la incertesa sobre l'evolució de la pandèmia no s'ha disipat i, finalment, el festival ha hagut d'anul·lar l'edició d'enguany i reprendre-la l'any vinent. "No farem un Canet Rock on la gent no es pugui tocar", ens advertia ja al maig Gemma Recoder, directora de la promotora que organitza el Canet Rock, SunMusic.

No obstant això, l'edició de l'any vinent, programada pel 3 de juliol, ja promet i és que l'organització ja n'ha destapat el cartell. La programació estarà protagonitzada per músics de primer nivell, com Zoo, Buhos, Stay Homas, Suu, Miki Núñez, Ciudad Jara, Itaca Band, Jazzwoman, Miquel del Roig i Cesc, a més de grups que ja havien d'actuar enguany, com Oques Grasses, Doctor Prats, Roba Estesa i Lildami, i dels punxa-discos que posen banda sonora a la sortida del sol, que en aquesta ocasió seran Ernest Codina, Carles Pérez i PD Busquets.


Les entrades adquirides per a aquest any seran vàlides també per a l'any vinent i, per a aquells que no puguin assistir a la nova data, se'ls retornarà l'import total. La data límit per a la devolució d'entrades és l'1 d'agost. Per a aquells que no van arribar a aconseguir l'entrada, el mateix Canet revendrà, des d'avui mateix, totes aquells tiquets que es retornin, a un preu únic de 40 euros.
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, Canet Rock 2021, Canet Rock 2020, Canet Rock, festivals d'estiu, coronavirus, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.