Actualitat

La factoria incessant de Joan Chamorro

El jazzista barceloní té previst publicar un mínim de set referències discogràfiques aquest 2020

Tot recordant Clifford Brown

| 15/07/2020 a les 17:00h

Joan Chamorro
Joan Chamorro | Lili Bonmatí
Al capdavant de la Sant Andreu Jazz Band, presentant nous valors d'aquest planter, com arranjador i líder... l'activitat de Joan Chamorro és incessant. I aquest 2020, a pesar de tot, no està sent cap excepció. Perquè publicarà –com a mínim– set referències discogràfiques amb diferents projectes.

Comencem per la Sant Andreu Jazz Band, l'orquestra formativa que ha esdevingut, des de fa més d'una dècada, planter, escola i aparador de joves músics que s'entreguen al swing, que editarà tres gravacions fetes al 2019. A més de l'àlbum Jazzing 10 Vol. 1 Tribute to Clifford Brown, que ja està al mercat, el proper mes de setembre està a previst que surti el Jazzing 10 Vol. 2. I encara, a finals d'any, el Jazzing 10 Vol. 3.



Dins de la sèrie Joan Chamorro Presenta, amb què es presenten en societat i com a solistes-cantants integrants de la Sant Andreu Jazz Band, al setembre veuran la llum dos nous volums, ja gravats: el 13, dedicat a la saxofonista Joana Casanova, i el 14, dedicat al pianista Jan Domènech

Dins de la col·lecció Arranjadors, al novembre sortirà el tercer volum: Joan Chamorro plays Fredrik Carlquist arrangements (tribut a Lars Gullin), un disc del qual només falten per gravar tres peces. I encara amb el seu New Quartet i les participacions de Scott Hamilton, Èlia Bastida, Alba Armengou i Carla Motis, cal citar l'àlbum en directe que està a les botigues des d'aquest mateix mes de juliol.  


Per si amb això no n'hi hagués prou, hi ha dos treballs més que s'havien de gravar i, per culpa de la pandèmia, se'ls hi haurà de buscar noves dates de gravació per veure si es poden publicar enguany: Joan Chamorro presenta la màgia de la veu 3 (programada inicialment a l'abril, al Palau de la Música) i Èlia Bastida meets Scott Hamilton & Joan Chamorro trio.

I de cara al 2021? Doncs ja estan previstes dues referències més de la sèrie Joan Chamorro Presenta, dedicades als saxofonistes Marçal Perramon i Joan Martí. A més del Jazzing 11 de la Sant Andreu Jazz Band, amb gravacions realitzades durant aquest 2020.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Joan Chamorro, Sant Andreu Jazz Band

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.