festivals

Esclata la 32a edició del MUSICAB

El festival de Cabrils engega demà un cicle de concerts que durarà tot el cap de setmana

Meritxell Neddermann, Núria Graham, Las Karamba, Cala Vento o Dàmaris Gelabert són alguns dels artites que passaran pel cicle maresmenc

La guia definitiva dels festivals d'estiu

| 16/07/2020 a les 18:00h

Meritxell Neddermann
Meritxell Neddermann | Marc Roses
El festival de música de Cabrils celebra la seva 32a edició en unes condicions excepcionals, però amb més raons que mai. Després de tres dècades de certamen al municipi maresmenc, el festival segueix apostant per la diversitat musical i la gastronomia en un cicle que tindrà lloc del 17 al 19 de juliol a l'escola Olivera de Cabrils. Les entrades per a les actuacions encara es poden adquirir des del web del festival. 

Las Karamba seran les encarregades de donar demà el tret de sortida a l'edició amb una actuació musical que combina el son, la cúmbia o el rap entre lletres de compromís i consciència. El concert tindrà lloc a la pista de l'escola Olivera a les 22 h del vespre. 

El segon dia de MUSICAB posaran el play de bon matí els mallorquins Papa Toppo, que pujaran a l'escenari del festival a les 11 h del matí en una actuació pensada per a públic familiar, que tindrà lloc a l'avinguda de les Escoles. Al vespre, serà el torn de la cantautora maresmenca Meritxell Neddermann, que presentarà el seu últim àlbum a l'envelat de l'escola Olivera a les 19 h. Finalment, el dissabte rematarà amb la doble actuació de Cala Vento i Núria Graham, dos dels plats forts de la programació, que tocaran les respectives propostes des de l'escenari de la pista a partir de les 22 h del vespre. 

El diumenge al matí serà per als més petits. Dàmaris Gelabert es llevarà d'hora per animar la festa a les 11 h a l'avinguda de les Escoles de Cabrils, on portarà els seus últims llançaments així com els més emblemàtics de temporada, "Comença l'estiu" o "Anem a la piscina". Finalment, el cicle posarà fi a l'edició 2020 amb les actuacions de diumenge al vespre. D'una banda, es podrà gaudir de l'actuació de Elkin Robinson a l'envelat de l'escola a les 19 h, i de l'altra, del concert de Mayte Martín, que portarà a Cabrils el seu espectacle 'Regálame esta noche: boleros y otras canciones de amor…'. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals d'estiu, estiu, festivals, Cabrils, Musicab, prèvia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.