estrena

Nel·lo C deixa rastre des del desert

Presentem el nou clip del raper sabadellenc, «El que vulguem ser»

| 17/07/2020 a les 11:00h

Nel·lo C
Nel·lo C
Des del passat 5 de juny es pot escoltar Ànima Rebel (Crea Music, 2020) a les plataformes digitals. Es tracta del nou disc del sabadellenc Nel·lo C, un recopilatori de 10 temes inèdits que segueixen el rastre musical i temàtic del seu antecessor Llunàtic (105Musik, 2018). El raper porta anys consolidant-se com a artista de protesta i creador de música on el compromís social és l'ingredient essencial, i aquesta nova tirada no n'és més que una prova evident. Avui, un mes i poc més tard de la publicació de l'àlbum, Nel·lo C estrena el videoclip d'una de les cançons: "El que vulguem ser". 


En el clip que l'acompanya, dirigit per ell mateix, l'artista s'envolta del paisatge de Jordània, a través d'un muntatge que li permet plantar-se al bell mig del desert i sumar sentit poètic i combatiu a "El que vulguem ser". En aquesta cançó, el músic fa una oda a l'esperança. La confiança en un mateix com a eina de confort, que moltes vegades acaba sent l'empenta necessària per començar a fer passos endavant, i per tant, imprescindible en les persones que, per causes polítiques i bèl·liques, han hagut d'abandonar els seus països d'origen i començar de zero.

És per això que Oriol Carcolse, sota l'àlter ego musical Nel·lo C, dedica uns versos a aquest concepte de la manera que més li agrada: rapejant. Encara que el musical no és l'únic codi que el sabadellenc utilitza per a reivindicar els drets d'aquestes persones, ja que es dedica a l'activisime per acabar amb l'exclusió social i la manca de recursos per a molts infants i joves. 



 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Nel·lo C, el que vulguem ser, estrenes, sabadell, ànima rebel, rap

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.