estrenes

Guillem Soler se'n va «Lluny d'aquí», al 'Far West'

Estrenem el nou videoclip del músic, que barreja inspiració electrònica amb estètica 'western'

Guillem Soler reinventa «Silent Kiss»

| 21/07/2020 a les 11:30h

Guillem Soler
Guillem Soler
Teclista i cooproductor del primer àlbum de Paula Valls, Guillem Soler segueix presentant el seu propi repertori. Avui, el músic es calça unes botes i un barret de cowboy per descobrir el nou clip "Lluny d'aquí": una cançó sorgida i enregistrada en el confinament i que parla sobre la comunió amb la natura i el planeta. Te la presentem en exclusiva.


"En no poder consumir i relacionar-nos de la forma habitual que ho fèiem, aprenem a valorar tot allò que sempre tenim aprop i que deixavem tan lluny d’aquí: com la natura, les relacions socials i la creativitat, escapant-nos així del consumisme excessiu i el materialisme, i adonant-nos del poc que necessitem per ser feliços i que, treballant i vivint junts, podem fer un un món millor", descriu el mateix Soler la temàtica i inspiració de "Lluny d'aquí".

Amb aquest tema, Soler retorna a l'essència western que s'endevinava en l'àlbum debut, Totem (RGB Suports, 2019) però incorporant una bona dosi d'electrònica. I és que, de fet, la base que recorre la tornada transporta inevitablement a l'Avicii de "The Nights" -revisionada també per Doctor Prats amb "Caminem lluny"-.

L'audivosual, enregistrat en els paratges de Taradell -on el mateix Soler hi fa de professor de música-, s'inspira i incorpora elements tòpics de les pel·lícules de l'oest, per acabar-ho convertint en una festa a l'aire lliure. El vídeo ha estat realitzat per la productora Hey Vision. Per la seva banda, per l'enregistrament de la cançó, el músic ha comptat amb la col·laboració del saxo de Xavi Pendón (Bi-flats) i de les guitarres de Jordi Carles, a més de la coral que l'acompanya en la tornada, i ha estat mesclat Esteve Vilarrasa de l’estudi de So Picant.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Lluny d'aquí, Guillem Soler, estrena, videoclip

COMENTARIS

Lluny d'aquí

Anònim, 21/07/2020 a les 16:28

Molt guai

Lluny d'aquí. .Guillem Soler

Anònim, 21/07/2020 a les 16:34

Absolutament encantador !!!
Tot i tot....
Preciós !! Em transporta a llocs envoltats de natura...on sempre hi he trobat la felicitat màxima...!
Gràcies de cor
El meu VOT PER LLUNY D'AQUÍ DE GUILLEM SOLER

lluny d'aqui

Anòniquim asensiom, 21/07/2020 a les 19:43

per mi la canço de l'estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.