Sona9

Franc, emoció i transversalitat

Des de la ciutat comtal, Franc és un dels 18 classificats del Sona9 2020

El Sona9 ja ha escollit els 18 grups classificats

| 10/08/2020 a les 12:30h

Franc
Franc | Arxiu del grup
Enguany han estat 139 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formaran part d'aquesta 20a edició. I durant l'agost descobrirem, una per una, les propostes de la nova fornada musical elegides pel concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm. Avui coneixem a Franc.

Franc ve des de Barcelona amb una proposta de pop d'autor. El duet crea un univers personal d’influències i melodies pop, i experimenta amb folk, soul i cançó d’autor per cantar a les emocions humanes de manera senzilla i propera. Després de diversos grups, Francesc Abril va iniciar el 2018 un projecte amb el compositor i productor Marc Sambola, que ara es desplega com a banda. El 2019 van quedar en segon lloc al Concurs de Cantautors/es d’Horta-Guinardó. La banda beu d'influències de casa, com Judit Neddermann i Sanjosex, però també de fora, com Fink, Damien Rice, Lianne La Havas i Tom Misch


Francesc Abril (veu) i Marc Sambola (guitarra i baix) són els components del duet. Per als directes, s’acompanyen de Laura Díaz (teclats), Leo Alcaraz (bateria) i David Morchón (guitarra).
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9 2020, Franc, Barcelona, Sona9

COMENTARIS

Franc

Mercè Guisado Cabrero, 01/09/2020 a les 22:04

Frantastic!!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.