Sona9

Laura Esparza i Carlos Esteban són arrel i aigua

Des de València, el duet és un dels 18 classificats del Sona9 2020

| 18/08/2020 a les 12:30h

Laura Esparza i Carlos Esteban
Laura Esparza i Carlos Esteban | Arxiu del grup
Enguany han estat 139 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formaran part d'aquesta 20a edició. I durant l'agost descobrirem, una per una, les propostes de la nova fornada musical elegides pel concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm. Avui coneixem a Laura Esparza i Carlos Esteban.

Laura Esparza i Carlos Esteban venen des de València amb una proposta indie-folk que muta en melodies naturals i lletres escrites des de l'emoció. Força i sensibilitat amb un estil íntim i personal. La proposta del duet són pinzellades de músiques d’arrel i electrònica amb una pluralitat de ritmes i harmonies. Els dos músics es van conèixer en una formació de jazz i a poc a poc van començar a crear música de manera natural fins a evolucionar cap a la cançó amb sabor mediterrani. Han gravat un primer disc, Mare natura (La Fera CC, 2020).


S’han amarat i admiren artistes com ara Jorge Drexler, Maria Arnal i Marcel Bagés, Vetusta Morla, Chavela Vargas, Perotá Chingó, The Beatles i Sílvia Pérez Cruz.
El projecte el formen íntegrament Laura Esparza (veu) i Carlos Esteban (guitarres, percussió, teclats i veus).



 
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, sona9, sona9 2020, Laura Esparza i Carlos Esteban

COMENTARIS

Brutals

Anònim, 17/09/2020 a les 21:41

❤️❤️

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.