Sona9

El quartet contundent de Les Buch

Des de Terrassa, Les Buch són un dels 18 seleccionats del Sona9 2020

El Sona9 ja ha escollit els 18 grups classificats

| 19/08/2020 a les 12:30h

Les Buch
Les Buch | Francisco Esparraga i Marina García
Enguany han estat 139 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formaran part d'aquesta 20a edició. I durant l'agost descobrirem, una per una, les propostes de la nova fornada musical elegides pel concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm. Avui coneixem a Les Buch.

Les Buch arriben des de Terrassa amb una proposta punk-rock. El quartet constitueix una banda contundent, reivindicativa i feminista amb l’objectiu d’expressar tot allò que les preocupa o molesta d’una manera plana i sense gaire retòrica ni complicacions. Juntes han participat en diferents projectes musicals. Al principi eren tres membres, i han incorporat una guitarrista per adquirir més presència. Al setembre del 2019 van treure l’EP Ens estan matant (autoeditat), que les ha permès donar-se a conèixer. 


Les components del quartet egarenc se senten clarament influenciades pel punk rock nord-americà de bandes com NOFX, The Offspring o Bad Religion.
Marina Comelles (veu i guitarra), Marisa Torrent (guitarra), Núria Tort (baix) i Anna López (bateria) en són les integrants. 

Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Les Buch, Sona9 2020, Sona9

COMENTARIS

ens estan matant

Maria José , 03/09/2020 a les 21:42

por su letra reivindicativa

Sou Bones

Jordi Colomer , 07/11/2020 a les 13:48

Felicitats per per la vostra bona feina//*//

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.