Sona9

Lles, intimisme i profunditat

Des de Collbató, el projecte de Lluís Arruga és un dels 18 classificats del Sona9 2020

El Sona9 ja ha escollit els 18 grups classificats

| 20/08/2020 a les 12:30h

Lles
Lles | Nono Arruga
Enguany han estat 139 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formaran part d'aquesta 20a edició. I durant l'agost descobrirem, una per una, les propostes de la nova fornada musical elegides pel concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm. Avui coneixem a Lles.

Lles arriba des de Collbató amb una proposta que s'aproxima al ja estès neogènere pop-metafísic. Acords íntims i emocionals. El cantant i actor de la generació mil·lennista-Z
és un gran apassionat de la interpretació, la música i el cinema. Escriu lletres intimistes al voltant de la salut mental, l’amor i la vida quotidiana, i compon melodies que expressen sentiments. 


Des de petit ha escoltat molta música, i el seu pare li va ensenyar a tocar la guitarra. La seva habitació ha estat el refugi per expressar emocions i compondre petites cançons que han agafat cada vegada un major protagonisme. Les seves influències musicals passen per Manel, Ferran Palau, la Billie Eilish més chill, l’Alex Turner més indie, acústic o fins i tot lo-fi. De tota manera qui més l’ha marcat són David Bowie, John Lennon i el soul. És un projecte en solitari de Lluís Arruga (guitarra, veu, percussió i teclats).
 
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Collbató, Lles, Sona9 2020, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.