Sona9

La música a foc lent de Paunezz

Des d'Igualada, Paunezz és un dels 18 classificats del Sona9 2020

| 25/08/2020 a les 12:30h

Paunezz
Paunezz | Anna Pauné
Enguany han estat 139 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formaran part d'aquesta 20a edició. I durant l'agost descobrirem, una per una, les propostes de la nova fornada musical elegides pel concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm. Avui coneixem a Paunezz.

Paunezz ve d'Igualada amb una proposta de fusió pop-folk i electrònica. Sorgit durant el confinament, el projecte parteix d’uns esbossos cantautorils, que amb la producció de Jan Aygua han pres vida amb un repertori íntim i de cançons tristes. Paral·lelament, Carles Pauné forma part del grup igualadí de pop festiu Jokb i Jan Aygua ha estudiat a l’escola de producció musical EUMES de Girona i és productor de pop i música urbana. Al cap d’un any i amb confinament obligat, han fet música junts. 

Les influències musicals de l'artista passen per James BlakeMac DeMarco, The Staves, Mumford and Sons o Bon Iver, i també ha begut d’El Petit de Cal Eril o Xarim Aresté

Pots escoltar aquí els temes que ha presentat al concurs.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Paunezz, Igualada, Sona9 2020, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.