Sona9

Pol Bordas, urbà i reflexiu

Des de Girona, Pol Bordas és un dels 18 classificats del Sona9 2020

El Sona9 ja ha escollit els 18 grups classificats

| 26/08/2020 a les 12:00h

Pol Bordas
Pol Bordas | Joan Molas i Martí Camps
Enguany han estat 139 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formaran part d'aquesta 20a edició. I durant l'agost descobrirem, una per una, les propostes de la nova fornada musical elegides pel concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm. Avui coneixem a Pol Bordas.

Pol Bordas arriba des de Girona amb una aposta per les músiques urbanes. Música per ballar, cantar i pensar és el que l'artista presenta a la 20a edició del sona9. Pol Bordas és polivalent, polifacètic i innovador. Li agrada tocar tot tipus d’estils musicals però aprofundeix en la música urbana. Va estudiar guitarra i baix a l’Escola de Música Moderna de Girona i anys després va començar a escriure lletres sobre les seves vivències, gravant a l’estudi del seu pare, que és baix baríton. Aquest any ha iniciat un viatge musical en solitari. 


Bordas escolta músiques de molts llocs i gèneres, amb influències del jazz al trap, el rap, el rock, la música clàssica o el funk. Alguns artistes que l’han influenciat són Sharif, Hard GZ, Ayax & Prok, Kase.O, Violadores del Verso, Nach, ToteKing, SFDK, Kendrick Lamar o 2Pac, entre molts altres.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sona9, Sona9, Girona, Pol Bordas, Sona9 2020

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.