Sona9

Les melodies generoses de Remei de Ca la Fresca

Des d'Arbúcies, el quintet és un dels 18 classificats del Sona9 2020

El Sona9 ja ha escollit els 18 grups classificats

| 29/08/2020 a les 12:30h

Remei de Ca la Fresca
Remei de Ca la Fresca | Rut Girona
Enguany han estat 139 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formaran part d'aquesta 20a edició. I durant l'agost descobrirem, una per una, les propostes de la nova fornada musical elegides pel concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm. Avui coneixem a Remei de Ca la Fresca.

Remei de Ca la Fresca arriba des del Montseny amb una proposta de pop dispers a les espatlles. Qui canta els mals espanta, diuen. La banda arbucienca es resisteix a posar-se etiquetes, perquè cada cançó té intencions diferents i el so ve marcat pels instruments. Des de l’estiu del 2019 dediquen el temps a la música. La filosofia és trobar-se i tocar per fer la música palpable. 


El projecte beu d'influències com Antònia Font, Beatles i Pink Floyd, que els han ensenyat a fer cançons. També beuen de les bateries de Tame Impala, els teclats de Triana i els poemes de Maria Cabrera. Els integrants de la banda són Artur Piera (bateria, veu i guitarres), Xantal Rodríguez (veu i guitarra), Iago Rueda (guitarra), Víctor Álvarez (baix) i Martina Vayreda (teclats).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9, remei de ca la fresca, Sona 9 2020, sona9

COMENTARIS

Remei de ca la fresca

Atòmic, 10/09/2020 a les 21:33

Per fi quelcom nou amb una base sòlida i que no sona com sempre.

Lo tomas o lo dejas

Anònim, 10/09/2020 a les 21:50

Voto por Remei de ca la fresca

Sistemas de seguridad

Anònim, 10/09/2020 a les 21:52

Voto por Remei a la fresca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.