Revista

Maria Jaume, autonomia i turquesa a l'Enderrock d'agost

Al número d'agost hi trobem la guanyadora de l'últim Sona9 en portada

A més, la revista inclou un reportatge especial amb els 18 classificats pel concurs d'enguany

El número també encarta el CD del Sona9 2020, amb un recull de cançons dels artistes seleccionats enguany

| 31/07/2020 a les 14:00h

La música emergent conquereix la revista ENDERROCK 307, a través del concurs Sona9: en descobrim els nous classificats i l'històric del certàmen. A més, en aquest mes d'agost, acompanyem la publicació amb un disc on es recopilen les cançons dels grups seleccionats per a la 20a edició del concurs, així com dels guanyadors de la passa edició. La revista es pot adquirir com sempre, a quioscos i llibreries, i en format digital a través de la plataforma iQuiosc.cat.

Maria Jaume protagonitza la portada d'aquest nou número. Gairebé un any després de proclamar-se guanyadora del Sona9 2019, la cantautora debutarà discogràficament amb Fins a maig no revisc (Bankrobber, 2020), un treball honest que, amb la producció de Pau Vallvé, acaba de refinar la virtuositat de la jove artista. Entrevistem la mallorquina perquè ens expliqui les claus d'aquest primer àlbum d'estudi.

La revista se centra en el Sona9, el concurs musical organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio-iCat i TV3. Aquest cop, també fem un repàs per la trajectòria del concurs, que enguany celebrarà la 20a edició, amb entrevistes a músics que han estat finalistes del Sona9 en alguna de les edicions, com Sanjosex, Els Catarres, Meritxell Gené, Els Amics de les Arts o Joan Dausà, entre altres. També hem entrevistat extensament a Joina, premi Joventut del 2019, i Urpa, premi Èxit i premi Votació Popular.

Seguint amb el repàs del concurs Sona9, presentem els perfils dels divuit classificats de la fase preliminar d'enguany, descobrint qui són i quines són les seves propostes. A més, la revista també inclou una entrevista a la Companyia MINIMíssimA, guanyadora del XII Concurs Sons de la Mediterrània. A més, aprofitem per presentar-vos els quatre finalistes de la XIII edició del concurs, Kat Klezmer Trio, la mallorquina Clara Fiol, el duet valencià Esparza i Esteban i les celonines Tecum Terra

Aquest mes també trobem un espai dedicat als concursos emergents que s'han vist afectats per la pandèmia. Fem un repàs per com han quedat les convocatòries i processos de concursos com el Brot/Embrió, concurs de Música de Badalona, Certamen de Música Jove d'Igualada, concurs Pop-Rock Palma, Reussona, Altaveu Frontera o Pepe Marín Rock Festival. A més, parlem amb Miguel Zamarripa, impulsor del programa Music Mentoring, sobre els objectius i projeccions de la proposta.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Joina, editorial, Maria Jaume, agost, enderrock 307, Urpa, revista

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.