actualitat

Els Catarres, compositors del nou himne del FC Andorra

El grup osonenc presenta «Batec tricolor», el nou himne oficial del club andorrà

La banda es troba enmig d'una aturada que finalitzarà amb l'enregistrament el 2021 del nou disc

Concert d'Els Catarres al Sant Jordi Club de Barcelona

Els Catarres: icònics, simfònics i afònics

| 31/07/2020 a les 11:30h

Els Catarres
Els Catarres | Xavier Mercadé
Els Catarres han estat els encarregats de composar el nou himne del FC Andorra, comprat per Gerard Piqué fa un parell d'anys. Després de vuit mesos del concert final de la gira 'Fins que arribi l'alba' al Sant Jordi Club i l'inici d'una aturada que finalitzarà l'any vinent amb l'entrada de la banda de Centelles i Aiguafreda a l'estudi, el trio recupera els instruments per posar fil a l'agulla a l'encàrrec especial del FC Andorra. 


"Batec tricolor" és un himne dedicat als 80 anys d'història del club andorrà, a tota l'afició que ha fet possible la consolidació dels colors blau, groc i vermell, a tots els partners i patrocinadors, a tots els ciutadans del Principat d'Andorra i també als sanitaris i totes les víctimes de la Covid-19. 

La cançó ha estat composta a mans d'Els Catarres a partir dels valors i la identitat que representen el CF Andorra. Optimisme, companyerisme i valentia són conceptes que la banda ha inclòs a l'essència de l'himne, que té la intenció de convertir-se en un símbol tant pel FC Andorra com per Andorra. 

Actualment, Els Catarres es troben en un descans en la seva trajectòria musical. Amb quatre àlbums i una dècada sobre els escenaris a les espatlles, el trio s'ha consolidat com una de les bandes pioneres i essencials del ressorgiment de l'escena musical catalana. Transversal, icònic i ben reconegut, el grup osonenc manté a l'expectativa els seus seguidors més fidels. Una de les últimes coses que s'han sabut respecte al projecte, és que Els Catarres han passat a formar part del segell Halley Records, amb qui ja s'han estrenat amb la segona edició del disc Postals, publicat originalment el 2013, i amb qui editaran el proper disc, previst d'enregistrar-se durant el 2021.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Els Catarres, FC Andorra, himne, actualitat, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.