entrevista

Anímic: «El premi ens va servir per canviar l’equip de so, que el teníem fet miques»

El grup liderat per Ferran Palau va ser guanyador del Premi Joventut del Sona9 l'any 2005

| 08/08/2020 a les 12:30h

Anímic
Anímic | Arxiu
El pas d’Anímic pel Sona9 va ser “el despertar musical del grup”, assegura el seu ideòleg Ferran Palau. Les actuacions de la banda durant el concurs van provocar una gran admiració del jurat, que en va destacar les “cançons fràgils i atmosfèriques, un estat d’ànim sensible creat des d’Esparreguera amb una gran passió,que demostra els fonaments del pop independent català”.

Anímic va arribar a la semifinal celebrada al Mercat de Música Viva de Vic, i va guanyar el Premi Joventut, dotat amb 3.000 euros en material musical, a la final de la sala Apolo: “El premi ens va servir per poder canviar l’equip de so, que el teníem fet miques. De fet, encara funciona molt bé 15 anys després i el fem servir per assajar. Crec que ens durarà tota la vida”, comenta Palau.


El músic ha retingut una imatge molt especial del concert preliminar que van oferir al Cafè del Teatre a Lleida el juny del 2005: “Va ser un dels nostres primers bolos i no oblidaré mai la performance amb projeccions i repartint ratafia amb un porró entre el públic que van fer Els Amics de les Arts, amb qui vam compartir l’escenari. Era una altra època, res a veure en el que s’han convertit actualment. A més, també crec que vivien tots junts i s’autogestionaven com hem fet nosaltres”.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, Anímic, Ferran Palau, sona9, entrevista, enderrock 307

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.