entrevista

Vall Folkskà: «L’eufòria que es va arribar a generar a Ribes de Freser va ser meravellosa»

L'antecessor directe de l'actual formació de Txarango va ser finalista del Sona9 l'edició del 2005

| 09/08/2020 a les 12:30h

Vall Folkskà
Vall Folkskà | Arxiu
El grup ripollès Vall FolkSkà va ser finalista del Sona9 en la categoria de folk i noves músiques celebrada a la Fira Mediterrània de Manresa del 2005. La multiformació liderada pel guitarrista Marcel Làzara –i amb la incorporació poc després d’Alguer Miquel– va ser la llavor del que seria més tard Txarango: “Va ser un moment que vam viure com a històric. Per a un grup que es volia professionalitzar i no sabia ben bé com havia de fer-ho, va ser un moment especial a les nostres vides”.

Tot i això, no van guanyar el Sona9: “Sempre ens quedarà l’espineta clavada, però també l’eufòria meravellosa que es va arribar a generar a Ribes de Freser, el nostre poble; fins i tot es va omplir un autobús per acompanyar-nos a la final de Manresa...".

Lázara no recorda gaires detalls de la nit després de tants anys: “El que he tingut la sort de viure després amb Txarango segurament ha eclipsat els records del dia de la final. Sí que recordo la sensació d’estar fent una cosa gran i que ho vivíem com un pas important.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, 2005, sona9, entrevista, Vall folkskà, Txarango

COMENTARIS

CD,qui no pregunta és qui no vol

Anònim, 11/08/2020 a les 12:32

Un CD magnífic,una òpera prima,avui dia tindría un èxit espatarrant

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.