Els premis Ovidi 2020 es posen en marxa

Hi poden concórrer tots els discos en valencià enregistrats per artistes valencians

El lliurament tindrà lloc a Alcoi el 8 de novembre

| 10/08/2020 a les 10:00h

Imatge il·lustrativa
S’han publicat les bases per als Premis Ovidi 2020. Hi participaran tots els discs amb cançons en valencià enregistrats per artistes valencians a comptar des del primer d'octubre del 2019 fins al 20 de setembre d'enguany.

Les categories a concurs són als millors discs de cançó d'autor, folk, hip hop i electrònica, pop, rock i mestissatge; a la millor cançó, millor lletra, i millors arranjaments i producció; així com al millor disseny i millor videoclip. A més aquest any s’atorgaran dues categories addicionals a la millor versió d’Ovidi Montllor publicada a la llista #OHvidi del canal YouTube del COM, i la millor cançó publicada sobre la pandèmia i les seues conseqüències durant l’estat d’alarma. Com sempre, Escola Valenciana premiarà la millor maqueta o disc d'artista revelació. Finalment, el COM retrà homenatge a una figura històrica de la música en valencià (cantant o grup) el nom de la qual en encara no s’ha fet públic.

Els Premis Ovidi són la gran cita anual de la música en valencià i se celebren des de l’any 2006. L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat tradicionalment a la ciutat de València, tret dels anys 2016 i 2017 que van tenir lloc a Castelló coincidint amb el Trovam. Enguany, coincidint amb el 25è aniversari de la mort d’Ovidi Montllor, tindran lloc al Teatre Calderon d’Alcoi, vila natal del cantant que dona nom als premis. La cita és el diumenge 8 d’octubre.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, premis ovidi, música en valencià

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.