festivals

La 9a edició de l'Eufònic s'instal·la a les Terres de l'Ebre

L'Eufònic Festival tindrà lloc del 27 al 30 d'agost entre Sant Carles de la Ràpita, Ulldecona, Amposta i Tortosa

Enguany, la proposta es durà a terme en format híbrid combinant trobades virtuals i actuacions presencials, complint totes les normes de seguretat vigents

L'Eufònic fa brollar música a les Terres de l'Ebre

| 27/08/2020 a les 16:30h

Tarta Relena
Tarta Relena | Duna Vallès
L'Eufònic Festival d'Arts Sonores i Visuals de les Terres de l'Ebre durà a terme la 9a edició tot i les complicacions que suposa organitzar un festival amb les restriccions sanitàries actuals. L'edició comptarà amb la participació de més de quaranta artistes multidisciplinars. Performances escèniques, experimentació en el so i en les paraules, música o instal·lacions en entorns interactius 3D són només una pinzellada del que es podrà veure aquest cap de setmana a les poblacions de Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, Amposta i Ulldecona, així com d'altres actuacions que es podran visualitzar de forma virtual. 

Avui, després del tret de sortida amb les actuacions de Xavi Manzanares i Anaisa Franco & Lot Amorós, serà el torn del poeta Enric Casasses amb l'acompanyament musical de Don Simon & Telefuken, a la Glorieta de les Escoles, escenari que tot seguit acollirà el concert de Marçal Xirau.

Demà, divendres 28, passaran pel cicle Alberto García Aznar, Auver Less i Amaranta Velarde, a l'escenari de l'Església Nova. Paral·lelament, es podrà gaudir de la música de la cantautora Magalí Sare, del músic Zoon van Snook, de la creadora polifacètica Ikram Bouloum o del concert de la banda barcelonina Dewinter, a l'escenari de la Glorieta de les Escoles. 


El tercer dia de l'Eufònic 2020 comptarà amb els concerts d'Algora a l'escenari Ullals de Baltasar per una banda, les actuacions musicals i performatives de Lume i Aurora Bausà & Pere Jou a l'Església Nova, o el grapat de concerts que tindrà lloc a l'escenari de la Glorieta de les Escoles, per on passaran bandes com Tarta Relena, Odina, Cruhda o Siwo. A més, es durà a terme la primera edició del concurs de nous talents de trap en català, Trap Kids, presentat per Flashy Ice Cream a l'Embarcador del Riu. 

Diumenge 30 el festival s'acomiadarà per la porta gran, amb les propostes musicals del rapitenc 0phi i Rakky Ripper a la Glorieta de les Escoles, així com els concerts de d'Egosex i Quentin Gas, que tindran lloc a l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona. 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals d'estiu, Eufònic, festival, estiu 2020, Tarta Relena, Enric Casasses, Terres de l'Ebre, Magalí Sare, Egosex, Lu Rois

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.