estrenes

Un bany sense pressa amb Maria Jaume

Aquesta setmana es publica l'àlbum debut de la cantant mallorquina 'Fins a maig no revisc'

Estrenem en exclusiva «Terra banyada», la cançó que dona pas a tota la resta

Maria Jaume, autonomia i turquesa a l'Enderrock d'agost

| 02/09/2020 a les 13:00h

Maria Jaume
Maria Jaume | Michal Novak
Maria Jaume ja sona més que familiar en aquesta casa: havent guanyat l'última edició del Sona9, estat portada de la revista ENDERROCK d'agost i una de les promeses de l'escena musical balear i catalana. Aquest estiu ha actuat en escenaris com l'Acústica de Figueres, el Festival Portalblau de l'Escala o el Fes Pedralbes de Barcelona, i avui destapa el segon avançament de l'esperat Fins a maig no revisc (Bankrobber, 2020), un primer disc d'estudi que ha comptat amb la producció del músic Pau Vallvé


Una peça feta sense pressa, portadora de tendresa i alhora capaç de transmetre aquest sentiment de fredor que s'instal·la els dies fluixos. La veu delicada de Maria Jaume flota per sobre una línia de guitarra precisa i acollidora en aquesta "Terra banyada" que descobrim avui en exclusiva a Enderrock.cat. 

"Terra banyada" no és una cançó qualsevol per a Maria Jaume, sinó que és la primera que va escriure de dalt a baix, poc abans de presentar-se al concurs Sona9. Així doncs, és una de les cançons que l'ha acompanyat des del principi d'aquesta etapa com a cantautora i ha viscut el creixement artístic de la cantant. Per tot això, "Terra banyada" és la primera cançó que sonarà al disc Fins a maig no revisc, seguida de nou temes més. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Sona9, Fins a maig no revisc, Terra Banyada, estrena, Maria Jaume

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.