estrenes

Per Suasi, l'amor triomfa per sobre de tot

La banda mallorquina liderada per Pep Suasi descobreix al complet el quart treball d'estudi, sota el títol 'Que triomfi l'amor'

Estrenem en exclusiva el videoclip d'un dels senzills del disc, dirigit pel cinematògraf Toni Bestard

Suasi i Els Electrodomèstics, quan eren al·lots

| 04/09/2020 a les 14:00h

Suasi
Suasi | Arxiu del grup
Avui surt a la llum Que triomfi l'amor (RGB, 2020), el quart àlbum discogràfic del nou projecte de Pep Suasi, excantant de Fora des Sembrat. Des d'"A la llum de la lluna", de la que ja vam parlar ara fa dos mesos, a "Somnis de calaix", set són els nous tracks que farceixen aquest nou treball, 26 minuts que no s'allunyen dels paràmetres pop-rock que ja identificaven les primeres entregues. A més, el llançament arriba acompanyat d'un videoclip de luxe que vesteix el tema que dona nom al disc, "Que triomfi sempre l'amor", i que podem veure en exclusiva avui a enderrock.cat. 


En aquesta ocasió, Suasi ha confiat la imatge a Toni Bestard, un reconegut cinematògraf mallorquí que ha estat nominat tres vegades als Premis Goya. "Que triomfi sempre l'amor" desperta en un pàrquing públic com a paratge per a una història d'amor, amb un format clàssic i deixos de gènere western però alhora, contextualitzada en un amor d'allò més mil·lenista. Al final, hi ha un gir de guió i el triomf romàntic pren protagonisme de la mà de Pep Suasi a la veu, Tomeu Marroig a la guitarra, Guillem Cerdà al baix, Tito Dávila als teclats, Bernat Company a la bateria i Marc Grasas a l'altra guitarra; altrament coneguts com a Suasi.  

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Toni Bestard, edrbalears, Que triomfi l'amor, Suasi

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.