estrenes

Rumb a la pesca de Dumingu

El músic de Vilanova i la Geltrú descobreix un dels senzills del seu àlbum debut, titulat 'Ensèriu?'

| 04/09/2020 a les 15:00h

Dumingu
Dumingu | Arxiu de l'artista
Si una peculiaritat té la rumba és que sempre reviu les ganes de ballar. Ara bé, avui en descobrim una que també en reviu una altra, de gana, i és la de menjar gamba, rap, cranc, cloïssa... o el que sigui que es pugui pescar. Avui estrenem el nou clip de Dumingu, "La rumba de l'all cremat", una cançó inèdita que el vilanoví inclou al seu àlbum debut Ensèriu? (autoeditat, 2020), compost per 10 temes que es poden escoltar des d'avui 4 de setembre a les plataformes digitals. 


Aquesta nova rumba ens pot transportar tant a Vilanova i la Geltrú -el poble de l'autor- com a qualsevol altra costa que ens vingui de gust imaginar, el que està clar és que el ritme i la sal es barregen en un treball que deixa entreveure la personalitat alleugerida i juganera de l'artista, que enguany consolida el pseudònim Dumingu com a l'àlter ego musical de David Andreu. 

El clip és una obra gravada a trompicons: combina imatges gravades en format super8 per Francesc Roig en un any indeterminat, amb d'altres enregistrades per a l'ocasió aquest 2020, de la mà de Roger Gómez i Xavi Lozano. Tot plegat pren forma en un resultat original amb material històric i, alhora, renovat.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, clip, Vilanova i la geltrú, rumba, Ensèriu?, La rumba de l'all cremat, estrena, Dumingu, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.