Sona9

El Sona9 d'iCat descobreix el nou disc de Maria Jaume

L'espai radiofònic repassarà l'actualitat del concurs Sona9 i els nous llançaments de l'escena musical catalana

El programa s'emet cada diumenge a les 9 de la nit

| 06/09/2020 a les 14:00h

Maria Jaume
Maria Jaume | Michal Novak
El programa radiofònic del Sona9 d'iCat comença el curs i continua amb la voluntat de seguir descobrint nous grups novells. L'espai conduït per Lluís Gendrau es pot escoltar cada diumenge a les 9 de la nit i repassa l'actualitat del concurs de bandes emergents organitzat pel Grup Enderrock, així com també posa el focus d'atenció en formacions amb novetats discogràfiques.

Aquest vespre el programa explicarà l'avenç del concurs Sona9, que ja ha començat els concerts preliminars, dels quals en sortiran els finalistes. Aquesta setmana s'han celebrat els 3 primers directes a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm i queden per celebrar una darrera preliminar a Barcelona i les de València i Palma. Tots els concerts es poden seguir i votar per streaming a través del web d'iCat i Enderrock.cat.

A més, aquesta nit el Sona9 repassarà l'actualitat de l'escena musical catalana, descobrint el darrer disc de la guanyadora del Sona9 2019, la mallorquina Maria Jaume: Fins a maig no revisc (Bankrobber, 2020). També hi podràs escoltar els nous temes de Renaldo & Clara, Lavanda, Amics de les Arts, La Pegatina, Smoking Souls feat DJ Plan B, Pau Vallvé o Kovitch, entre altres.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Maria Jaume, iCat, Sona9 d'iCat, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.