estrenes

Improvisació, feminisme i sexe al ritme de coblets

Estrenem el nou clip del grup Corrandes són corrandes, «Coblets i ronda»

| 08/09/2020 a les 12:00h

Corrandes són corrandes
Corrandes són corrandes | Arxiu del grup
El feminisme, el capellà del poble, el sexe i la festa major. Són els quatre temes sobre els quals fan lletres els Corrandes són corrandes al seu nou clip, "Coblets i ronda", que avui estrenem a Sons de la Mediterrània i Enderrock.cat.


Una de les funcionalitats principals de la cançó de text improvisat és crear lletres instantànies sobre temes proposats pel públic present. Això fan els Corrandes són corrandes al seu darrer clip, gravat l'agost passat en un indret preciós, on estrenen una nova música feta a partir de dues tonades pallareses de cançons de ronda que Artur Blasco va recollir en els seus treballs, aplegats entre altres al monumental treball Rosa vermella, rosa galant (Audiovisuals de Sarrià, 1989).

El vídeo, produït pel músic i realitzador audiovisual Guillem Roma, capta un directe, fresc i sense edicions de so, pensat per copsar tot l'ambient i la màgia fugissera que es viu en la música tradicional en viu. De fet, el grup explica que "ha realitzat aquest vídeo enmig de la manca de concerts per culpa de la pandèmia actual amb ganes de mostrar que són vius i amb ganes de dir cantant tot el que calgui i provocar emocions al públic que els pugui escoltar".

Corrandes són corrandes son actualment Anaís Falcó (improvisació i violí), Christian Simelio (improvisació), Anna González (llaüt i veu) i Jaume Casalí (acordió diatònic i veu).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, videoclip, Corrandes són corrandes, Coblets i ronda, actualitat, Sons de la Mediterrània

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.