actualitat

La música de la Diada Institucional en temps de covid-19

Tant el Parlament com el Govern celebraran actes de commemoració de l'11 de setembre aquest vespre

Els actes s'emetran per TV3 i comptaran amb la participació de diversos artistes com Judit Neddermann, Lídia Pujol, Sopa de Cabra o Suu

Per acabar la revetlla de la Diada, TV3 emetrà també el documental 'Llach: la revolta permanent' de Lluís Danés

| 10/09/2020 a les 16:55h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Enguany, i a causa de la pandèmia, les activitats de la Diada Nacional de Catalunya s’han vist minvades. No obstant això, aquesta nit, tant el Parlament com el Govern de la Generalitat duran a terme actes institucionals sense públic per commemorar l'11 de setembre.

A les 20 h d’aquest vespre es lliurarà la Medalla d’Honor del Parlament als professionals de salut de Catalunya. Durant l’acte, hi actuaran Judit Neddermann, l'octet de violoncels de la Fundació Conservatori del Liceu i estudiants del conservatori del Liceu. Per la seva banda, el Govern commemorarà l’11 de setembre amb un acte que porta per títol ‘Aquesta Terra’. Ideat i dirigit per Lluis Danés, l'espectacle compta amb la participació de Xavi Lloses, Alfred Tapscott, Montse Colomé, Ivan Benet, el Cor Jove de l'Orfeó Català, Lídia Pujol, l'Escolania de Montserrat, Sopa de Cabra, Suu, Andrés Corchero i In Crescendo. L’acte ja s’ha enregistrat i s’emetrà per TV3, de la mateixa manera que ho farà l’acte organitzat pel Parlament, a partir de les 20 h. Per acabar la jornada commemorativa, el programa Sense Ficció de TV3 emetrà també aquesta nit el documental Llach: la revolta permanent, que dirigit també per Danés, mostra la història de "Campanades a morts" de Lluís Llach.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Lluís Danés, Suu, Sopa de Cabra, Lídia Pujol, Judit Neddermann, Llach, Diada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.