estrenes

Roger Usart escurça distàncies

Estrenem el nou tema del músic manlleuenc, «Llamp de bosc»

| 14/09/2020 a les 14:00h

Roger Usart
Roger Usart | Arxiu Great Canyon
Cantant, compositor i exlíder de bandes com La Fellatio de Cupido i Miyagui, el manlleuenc Roger Usart és a punt de descobrir nova referència personal, Llamp de bosc (Great Canyon Records,2020), el primer disc en solitari íntegrament en català. Dominat per una sonoritat més crua, però mantenint la seva predilecció pels passatges foscos i introspectius, Usart descobreix avui el senzill que dona nom al disc i que des d’enderrock.cat estrenem en exclusiva en format de video lyric.


"Llamp de bosc" és un tema que respira blues pels quatre costats i, segons el mateix músic comenta, "amor púber cap a les bandes del so Seattle dels 90". La lletra parla de l'espai emocional i distanciador entre dues persones, aquest llamp de bosc, que es repeteix a la cançó en una mena de lletania, "i com una d'aquestes persones decideix apropar-se a l'altra d'una vegada per totes". 

En aquest tema, Usart col·labora amb el bateria Santi Serratosa, company a La Fellatio de Cupido i músic de bandes com Gossos o Astrio, que hi aporta, segons diu el manlleuenc, "el seu estil punyent i característic". Així mateix, Serratosa també l'acompanyarà en el concert de presentació oficial del disc a L'Atlàntida de Vic (2 d'octubre), de la mateixa manera que ho faran Marina RossellJoana Serrat o Jordi Casadesus (La iaia, Núria Graham).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Roger Usart, Llamp de bosc, video lyric, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.