estrenes

La cara boscana de la melancolia, al nou clip d'Ariana Abecasis

Descobrim «Flower smiles» , que la cantant urgellenca descobreix acompanyada d'un videoclip fet en família

| 17/09/2020 a les 12:30h

Ariana Abecasis al clip 'Flower smiles'
Ariana Abecasis al clip 'Flower smiles'
Mimosa, margarides, lavanda o pensaments silvestres neixen de la mateixa terra humida que la nova cançó d'Ariana Abecasis. "Flower smiles" és el títol amb què la cantant urgellenca anomena el quart senzill del seu proper treball, amb previsió de sortida a principis de l'any vinent. Escassos 2 minuts i 44 segons és la durada d'aquests versos de melancolia que Abecasis cobreix d'una melodia sincera, mística i creixent.


"Flower smiles" és un dels temes en anglès que la cantant inlcourà en el proper treball d'estudi, el segon de la seva discografia, que apareix cinc anys després de Philosophades (autoeditat, 2015), un espai temporal que ha permès a l'artista empapar-se d'evolució i capacitat per transmetre, creativament, el tarannà dels seus passos com a cantautora. 

El videoclip que acompanya "Flower smiles" és obra de la conjunció de talents entre Ian i Robert Abecasis, germans d'Ariana, i l'estilisme de Maragda Farràs. La música, en la seva línia, ha estat enregistrada a El Magatzem, de la mà de Joan Borràs i Ferran Casas, i masteritzada als Estats Units per Joe LaPorta. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Ariana Abecasis, Flower Smiles, single, clip, La Seu d'Urgell, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.