festivals

FemPop, el festival que no vol, però ha d'existir

FemPop és un festival que impulsa la carrera i visibilitat de dones artistes emergents

Celebrat al Castell de Montjuïc, el 19 de setembre comptarà amb les actuacions de Marem Ladson, Raquel Lúa o Uma, entre altres.

| 17/09/2020 a les 14:00h

Xavier Mercadé
Xavier Mercadé
Conta la llegenda sobre un festival que s'allotjava al castell de Montjuïc (Barcelona), però que no volia existir. Es tracta del FemPop, que inclou en la seva presentació el subtítol "el festival que no vol existir". El motiu pel qual no vol existir és, precisament, el mateix pel qual existeix i ha d'existir ara: per lluitar contra la desigualtat de gènere. 

El FemPop celebra aquest 19 de setembre, a les 20 h, una tercera edició protagonitzada per dones artistes i les seves creacions. I en aquests temps de pandèmia, la programació es completa amb grups de Km. 0. L'accés a tots els concerts és gratuït, però per poder-hi assistir, cal reservar una entrada prèviament a través el web del festival.  

Enguany el FemPop compta amb cinc artistes de casa: Marem Ladson, que de mare gallega i pare nord-americà, salta del folk al pop amb tanta facilitat com salta del castellà a l'anglès; la cantautora barcelonina Raquel Lúa amb el segell del Taller de Músics avalant-la; l'empordanesa Uma, filla de mare britànica i pare tailandès, i la seva música que es mou entre estils i influències que van des d'Ella Fitgerald a Macy Gray o Bebel Gilberto; la italiana resident a Barcelona Ama Dee, que, preparant ara el primer EP, vibra amb el gòspel i el soul que amb què es va criar, i Tronco, el duet dels germans Conxita i Fermí que, des d'El Prat de Llobregat porten la seva proposta que barreja folk amb pop i tecno i psicodèlia amb punk.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Raquel Lúa, FemPop, Marem Ladson, Ella Fitgerald, Macy Gray

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.