festivals

XXIX'5, un Festival de Blues adaptat a la pandèmia

Prop d'una trentena d'actuacions tindran lloc a Cerdanyola del 2 a l'11 d'octubre

El festival programa artistes com Koko Jean & The Tonics, J.P. Bimeni & The Black Belts o Hendrik Röver & Los Míticos GT’s

El certamen aposta per recuperar l'alegria del públic i del sector

El Festival de Blues de Cerdanyola celebra enguany l'edició XXIX'5

| 21/09/2020 a les 18:30h

Koko Jean & The Tonics
Koko Jean & The Tonics | Xavier Mercadé
El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola acaba de publicar el cartell de l’edició d’enguany. Fent un important esforç organitzatiu i de programació per aconseguir fer un festival segur, “injectar alegria a través de la música”, i redescobrir espais de la ciutat. Amb tot plegat, l’organització presenta una edició amb 27 artistes, 29 concerts i 4 espais a l'aire lliure (Ca n’Ortadó, Jardí de Masia de Cordelles, Amfiteatre Can Serraparera i Antiga pista d’hoquei)

La cita començarà el divendres 2 d’octubre i s’allargarà fins a l’11 amb propostes de swing, soul, rock’n’roll, jazz i, per suposat, molt de blues. Així, durant els dos primers caps de setmana d’octubre, Cerdanyola acollirà els concerts d’artistes com Angué Hot Jazz, que inaugurarà el festival, Koko Jean & The TonicsJ.P. Bimeni & The Black BeltsHendrik Röver & Los Míticos GT’sA Contra BluesDani Nel·lo & Los Saxofonistas SalvajesGisele Jackson & The Shu Shu’s, Rambalaya, Los Bongo BeatAlice & The Wonders, Alber Solo & The Firebirdblues, The Sick Boys, Jodie Cash, a més del de la Cerdanyola Blues Band.

Vint-i-nou i mig
El festival havia de celebrar enguany la trentena edició amb una celebració a l'alçada però, a causa de les mesures de seguretat imposades per la pandèmia, l'organització ha decidit ajornar l'efemèride a l'any vinent. Així doncs, aquesta edició diferent i adaptada, ha passat a ser la XXIX'5.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Cerdanyola, festivals, Festival Internacional de Blues

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.