actualitat

L'arrel maternal de Gemma Humet

La cantautora descobreix a finals d'octubre el nou disc 'Màtria'

| 21/09/2020 a les 17:30h

Gemma Humet
Gemma Humet
La cantautora terrassenca Gemma Humet va presentar les cançons del nou disc al Mercat de Música Viva de Vic aquest passat cap de setmana, tot i que, per aquells que no es van desplaçar fins a la capital osonenca, no es podrà sentir fins al 30 d'octubre. Fa uns dies, però, la música va publicar un petit vídeo d'avançament, per fer-nos salivar davant del llançament de Màtria (Satélite K, 2020). 


El teaser promocional ha estat enregistrat pel músic i realitzador Guillem Roma i s'hi pot sentir un fragment de la nova peça d'Humet, "La mesura de la passió". El disc ha estat produït per Jordi Casadesús i consolida una important deriva cap a l'electrònica que, segons la mateixa artista, "feia temps que tenia al cap". ​

"Màtria és canviar la perspectiva, desaprendre i construir de nou", explica també l'artista a través de les xarxes socials. Però més que això, el disc, que es conforma a través de diverses poesies de perspectiva femenina, "és dona, és mare, casa, terra, refugi", de la mateixa manera que ho és també Humet i les seves melodies. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Guillem Roma, Màtria, Gemma Humet, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.