actualitat

Com promocionar grups emergents? Ferran Amado i Miguel Zamarripa ho expliquen en directe

Avui a les 19:30 h, els coordinadors del Sona9 i del Brot, Amado i Zamarripa, donaran eines per a la promoció d'artistes emergents

La ponència es podrà seguir en línia a través dels comptes d'Instagram d'Enderrock i del Centre Cultural Albareda

Xavier Mercadé conversa en directe sobre l''Enderrock 300'

| 22/09/2020 a les 11:00h

Imatge il·lustrativa
Carles Rodríguez
Aquest vespre a les 19:30 h, en una activitat programada conjuntament entre Enderrock i el Centre Cultural l’Albareda, es farà una ponència virtual sobre la promoció de grups emergents. La conversa correrà a càrrec de Ferran Amado, coordinador del concurs Sona9, i Miguel Zamarripa, coordinador del barceloní Brot.

Plegats, Amado i Zamarripa explicaran les principals eines de promoció per a artistes i grups emergents, a més d'informar de les novetats dels programes musicals que coordinen. La xerrada es podrà seguir en línia a través d'Instagram Live als comptes de @ccalbareda i @grupenderrock.

'Enderrock - 300 números en 25 imatges'

L'Albareda, situada al Poble-sec a Barcelona, acull també, de manera presencial, l'exposició Enderrock - 300 números en 25 imatges. La mostra romandrà oberta fins al proper 26 de setembre i s'hi podrà gaudir de les fotografies icòniques que han estat portada de la revista.
 
L'exposició inclou imatges dels fotògrafs Alba Yruela, Carles Rodríguez, Daniel Riera, Ibai Acevedo, Juan Miguel Morales, Marc Dídac, Marta Mas, Marta Puig, Michal Novak, Noemí Elias i Xavier Mercadé, que han immortalitzat artistes com Adrià PuntíSisaAlbert PlaNúria GrahamCarles SabaterManelEls Amics de les ArtsDavid CarabénLove of LesbianMaria Coma, Joana Serrat o Pascal Comelade, entre d'altres.
 
'Lluís Llach. Com un arbre nu'

Foto: Xavier Mercadé


D'altra banda, i fins al proper 27 de setembre, també es podrà gaudir de l'exposició Lluís Llach. Com un arbre nu, a l'Arts Santa Mònica de Barcelona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Sona9, Brot, Albareda, centre cultural albareda, Ferran Amado, Miguel Zamarripa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.