estrena

Cultrum fa créixer flors damunt el formigó

Descobrim el nou clip de la banda tarragonina, «Seguiré cantant»

| 23/09/2020 a les 11:00h

Cultrum
Cultrum
Amb dos discos a l'esquena, col·laboracions de categoria i gires internacionals, Cultrum és a punt de treure nou disc. Ara fa ja cinc anys que van treure el darrer, Dins la pell (Discmedi, 2015), i enguany descobriran el nou Avui (Picap, 2020). I ens en porten un primer tastet, una declaració d'intencions feta videoclip que porta per nom "Seguiré cantant", i que a partir de divendres es podrà escoltar a totes les plataformes.


El nou tema de Cultrum és una declaració d'intencions, sí, però també una reafirmació de qui són i de com viuen la música. "Soc tot allò que he viscut i de res vull amagar-me", versa la lletra, per atzibar tot seguit que no volen estimar a l'atzar la seva sort, que volen conrear la seva felicitat, i "sembrar llavors perquè creixin flors damunt el formigó". I tenen clar com fer-ho, a base de somiar i confiar en què les coses poden canviar, i de cantar per avançar.

El missatge, optimista i lluitador, ve acompanyat de la seva habitual festivitat, vestida de mestissatge, i representat amb un videoclip que el converteix en un espectacle. De la mà d'Anna Fonoll a la direcció i edició, l'audivosiual és un joc de llums, fum i dansa -coreografiada i interpretada per Marcin Kaczorowsky-.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Cultrum, Seguiré caminant, estrena

COMENTARIS

Enderrock

NENIN, 23/09/2020 a les 15:59

Esta de puta madre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.