festivals

La Fira Mediterrània escalfa motors

Et convidem a escoltar algunes de les músiques que sonaran en viu a Manresa el proper octubre

A la descoberta de la 23a Fira Mediterrània

| 23/09/2020 a les 16:30h

Fira Mediterrània
Fira Mediterrània | Txus García
La Fira Mediterrània de Manresa celebrarà la 23a edició del 13 al 18 d'octubre. Hi haurà espectacles gratuïts i altres a preus assequibles (5 euros l'entrada anticipada i 10 el mateix dia), però, per tal de controlar l'aforament, caldrà fer reserva per a tots.

Enguany la Fira Mediterrània, per tal de fer front a les mesures de prevenció a què obliga la crisi sanitària provocada per la covid-19, combinarà el format en línia i presencial. Bona part de les activitats adreçades exclusivament als professionals tindran lloc en format virtual, i pràcticament la totalitat de la programació artística es farà presencial per donar valor a les arts en viu. Les activitats presencials a Manresa es duran a terme des de la tarda del dia 15 d’octubre, amb l’espectacle inaugural a les 21h a la Sala Gran del teatre Kursaal amb l’estrena de la proposta conjunta dels Za!, les Tarta Relena i la MegaCobla, i s’allargarà fins al diumenge 18 d’octubre.

De moment, si voleu fer-vos una idea del que podeu descobrir a Manresa d'aquí a unes setmanes, podeu anar escoltant aquesta llista de Spotify, elaborada per la mateixa Fira Mediterrània.



La major part d’aquestes activitats presencials estaran obertes al públic en general, amb la particularitat, enguany, que, per poder garantir les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries, l’aforament dels espais d’actuació es veuran reduïts sensiblement respecte a altres edicions. Així, per tal de poder controlar l’aforament, caldrà comprar o reservar entrada per anar a veure tots els espectacles programats. Els que tinguin lloc a la Taverna de la Fira seran del tot gratuïts i la resta es posen a la venda anticipadament a un preu popular de només 5 €. El mateix dia de l’espectacle les entrades tindran un preu de 10 €.

Abonaments temàtics
A més, i en la línia de facilitar l’accés a tot els espectacles, la Fira ha creat diferents paquets de contingut que permetrà veure quatre espectacles de pagament pagant l’entrada de només tres, a un preu total de 15 €. En total, la Fira ofereix quatre abonaments de temàtica diferent: 'Dansa', 'Deixa't sorprendre per les arts escèniques', 'Músiques per descobrir' i 'Músiques de la Mediterrània'.

L'abonament 'Músiques per descobrir' inclou entrades per assistir als concerts d’Alexandrae, que presenten Gaudeamus OmnesActe de fe, amb Adrià GrandiaCarles Martorell i Marc Vilajuana, i que comptaran amb tecnologia d’intel·ligència artificial com a quart component del grup; LA COMPANYIA MINIMíssimA, guanyador de la darrera edició del Concurs Sons, i Los Hermanos Cubero, que presenten el seu darrer treball, Projecto Toribio.

L’abonament 'Músiques de la Mediterrània' permet anar a veure la cantaora Alba Carmona, que presenta Canciones del folklore; la violinista Coloma Bertran, que, molt ben acompanyada de músics com Carles BeldaSanjosexJuGuillem SolerDia SañéArnau Tordera Gemma Humet, presentarà el seu primer disc en solitari Nocturns i diamantsPaula Grande i Anna Ferrer, que s’uneixen al capdavant de Vega, i Sons Essencials & Andorra Lírica, que oferiran una original versió de la sarsuela Cançó d’amor i de guerra a ritme de rumba.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Fira Mediterrania de Manresa, festivals, Fira Mediterrània 2020

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.