actualitat

Els Amics de les Arts, Maria Arnal i Marcel Bagés o Sílvia Pérez Cruz, entre la programació de l'Auditori de Girona

L'auditori gironí presenta una nova programació moderna i de Km.0

| 26/09/2020 a les 13:30h

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Xavier Mercadé
L'Auditori de Girona s'adapta a les circumstàncies provocades per la pandèmia i presenta una nova programació de Km.0 i que, a més, aposta per alguns dels grans noms de música moderna catalana, més enllà dels habituals concerts de música clàssica.

Entre els artistes que passaran per Girona en els propers mesos s'hi troben Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d'Obeses (2 d'octubre), Els Amics de les Arts presentant El senyal que esperaves (17 i 18 d'octubre), Maria Arnal i Marcel Bagés (7 de novembre), Sílvia Pérez Cruz & Farsa Circus Band (14 de novembre), l'espectacle Emociona't amb la SCCC per celebrar els 25 anys de la discogràfica Música Global (27, 28 i 29 de novembre), Núria Graham amb el seu Marjorie (12 de desembre), l'exconcursant d'Operación Triunfo Joan Garrido amb The Global Band amb l'espectacle nadalenc Christmas songs 4 new times (19 de desembre), el raper banyolí Daura Mangara (6 de febrer) i el duet de Mireia Vives & Borja Penalba (13 de febrer), a més de la reprogramació d'artistes internacionals com Ben L'Oncle Soul (6 de març).

Òpera i música clàssica i tradicional... que no falti!
La programació d'aquesta tardor també inclou artistes i espectacles de música clàssica, òpera i música tradicional. En són exemples els directes de la mezzosoprano Gaëlle Arquez (18 d'octubre), els pianistes Paul Lewis (22 d'octubre) i Javier Perianes (2 de novembre), de Cobla La Principal de la Bisbal (29 d'octubre) o de Stars of Gospel Choir (10 de desembre). A més, l'Auditori de Girona també acollirà espectacles de dansa com el Romeu i Julieta del Ballet de Moscou (9 de novembre) o El Trencanous del Ballet de Barcelona (22 de novembre).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Auditori de Girona, Girona, Els Amics de les Arts, Sílvia Pérez Cruz & Farsa Circus Band, Sílvia Pérez Cruz, Maria Arnal i Marcel Bagés, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.